Hirdetés

Friday the 13th: The Game - Tommy Jarvis visszatér

|

A tavasszal érkező túlélő horrorban nem Jason lesz az egyetlen brutális arc.

Hirdetés

A 80-as években útjára indult Friday the 13th franchise három részében is Tommy Jarvis volt a főszereplő karakter. Ő volt az, aki képes volt legyőzni és a föld alá küldeni Jasont, majd hülyemód felélesztette a hokimaszkos őrültet.

A Gun Media egy friss videót dobott ki a hétvégén, amiben a Friday the 13th egyik legkomolyabb szereplője tér vissza, immár a játékban. Thom Mathews bújik újra Tommy Jarvis bőrébe.

Hogy ez miért fontos számunkra? A filmsorozat hatodik részében Tommy 18 éves volt és hosszú évekig kezelésekre járt, mert mentálisan kissé megviselte, hogy Jason végzett a szeretteivel. Tommy meg Jasonnel. A srác szinte teljesen felépült, de még mindig hallucinációk gyötrik és meggyőződése, hogy csak egy módon tud véget vetni a mentális szenvedésének: ha elpusztítja Jason sírját. Így felkereste azt egy barátjával, kiásta a hullát és fel akarta gyújtani. Csak sajnos viharos idő volt és a sírnál lévő póznába belecsapott egy villám, amitől Tommy végzete ismét életre kelt. A többi már legenda.

Mindenestre Tommy most visszatér és szembenéz Jasonnel, aki érthető okok miatt mély gyűlöletet táplál a srác iránt. Vajon ennek mi lesz a vége?

Tavasszal kiderült, mert az egyjátékos mód fejlesztése miatt elhalasztották a játék megjelenését. 2017-ben mindenképp jön PC-re, Xbox One-ra és PS4-re is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)