Hirdetés

Friss gameplay videón láthatjuk a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobylt

|

Az Unreal Engine 5 által hajtott játékból most új jeleneteket nézhetünk meg.

Hirdetés

Miközben a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztőinek egy része a háborúban harcol, a többiek átköltöztek egy másik országba, hogy onnan folytathassák a munkát a játékon. Közel hat hónapja nem jelentkeztek új infóval, de ma szerették volna megmutatni, hogy a fejlesztés szépen halad, így kiadtak egy a játékmenetet megvillantó előzetest.

Az Unreal Engine 5-re épülő játék egy "határok nélküli", hatalmas nyílt világot kínál majd nekünk, amit a nem lineáris történet megismerése közben szabadon bejárhatunk. A környezeteket fotogrammetria segítségével alkották meg, de a mesterséges intelligencia, a karakterek animációi, a világ élővé tétele is nagy hangsúlyt kapott.

Hirdetés

Bár a fókusz első körben az egyjátékos élményen lesz, a a megjelenés után egy frissítéssel többjátékos mód is érkezik, teljesen ingyen. Emellett támogatni fogja a modokat, hogy a kreatívabb játékosok még hosszú ideig frissen élményeket kínálhassanak mindenkinek.

Várhatóan valamikor 2023 folyamán jelenik meg, PC (Steam, EGS, Microsoft Store, GOG) mellett Xbox Series X és S konzolokra, és a Game Pass előfizetői az első naptól kezdve további költségek nélkül játszhatják.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)