Hirdetés

Friss játékmenetet mutat a Cuphead: The Delicious Last Course új előzetese

|

Sajnos a Cuphead DLC megjelenési időpontja nincs nagyon közel, de legalább már tudjuk, hogy mikorra számíthatunk a számtalan új extrára.

Hirdetés

A Cuphead: The Delicious Last Course egy súlyosabb tartalmi csomag lesz 2019 kedvenc akció-platformeréhez. A híresen nehéz játékot azóta persze már rengetegen befejezték, és várják annak folytatást. A Last Course ugyan nem egy második rész, de egy remek kis ráadásnak ígérkezik.

A játékosok kapnak egy új szigetet, egy új karaktert, és pár extra eszközt, amiket az alapjáték helyszínein is használhatnak. Utóbbinak köszönhetően az alapjátékot is érdemes lehet majd újrajátszani a DLC megjelenése után.

Hirdetés

Nintendo Direct során az is kiderült, hogy mikor érkezik a csomag. A The Delicious Last Course megjelenése 2022. június 30-án lesz esedékes, amikor is megjelenik majd PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és (a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően) PS5-re és Xbox Series X/S-re is.

Aki még több Cupheadet szeretne az életébe, az majd kövesse a The Cuphead Show című sorozatot is, ami február 18-án érkezik a Netflixre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)