Hirdetés

Friss multiplayer pályával bővült a Doom Eternal

|

A hibajavítások mellett némi újdonság is helyet kapott a Bethesda játékának legújabb frissítésében.

Hirdetés

Brutális és vérgőzös kampánnyal jelent meg idén tavasszal a Doom Eternal, amihez készült egy egészen korrekt többjátékos mód is, így azok számára is érdekes lehet a játék, akik az MI-ellenfelek helyett inkább egymással szeretnek harcolni. Nemrég pedig a fejlesztők hoztak egy kis meglepetést a multiplayer-rajongóknak.

Hirdetés

Az Update 2 megjelenésével egy vadonatúj pályával bővült a Doom Eternal 2v1-es összecsapásokra fókuszáló része, a Battlemode. Az új aréna a Torment nevet kapta, és csak arra vár, hogy a játékosok apró cafatokra szedjék egymást rajta. Egyébként a fejlesztők technikai téren is eszközöltek némi változtatást a játékmód kapcsán, aminek hála talán már nem fog beleszólni a latency a meccsek kimenetelébe.

Egy újításnak köszönhetően egyébként most már nagyobb eséllyel találkozhatunk empowered demonokkal a kampány során. A változtatások és újítások teljes listáját itt találjátok meg.

Ti pörgetitek még a Doom Eternalt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)