Hirdetés

Friss patch javította a PC-s Horizon Zero Dawn néhány hibáját

|

Nem túl méretes frissítésről van szó, de már ezzel is jobbá válhat a játék.

Hirdetés

Valószínűleg nagy volt az öröm a játékosok körében, amikor többéves PlayStation 4-exkluzivitás után PC-re is megjelent a Horizon Zero Dawn, ami ráadásul a The Frozen Wilds DLC-vel együtt debütált. Aztán gyorsan kiderült, hogy sajnos a port több sebből vérzik, de szerencsére a Guerrilla Games fejlesztői már elkezdték befoltozni a produktumot.

Hirdetés

Élesedett az 1.01-es patch a Horizon Zero Dawn: Complete Edition PC-s verziójához, ami néhány apró javítással máris jobbá tette Aloy kalandját. Elvileg most már ritkábban fog előfordulni, hogy a játék összeomlik indítás után, és néhány olyan változás is befutott, amelyek valószínűleg csak a játékosok egy kis részét érintik, de nekik mindenképp jól jöhetnek.

A fejlesztők egyébként megjegyezték, hogy már dolgoznak a következő patchen, szóval remélhetőleg a közeljövőben tényleg sikerül orvosolni a legégetőbb problémákat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)