Hirdetés

Friss részletek érkeztek a Dying Light 2 világáról és sztorijáról

|

Ismét picit okosabbak lettünk a Techland játékát illetően, habár a megjelenési dátum ezúttal sem derült ki.

Hirdetés

Az első rész miatt valószínűleg elég sok olyan játékos van a világon, aki már alig várja, hogy fejest ugorhasson a Dying Light 2 kalandjaiba, ezért is kellemetlen az, hogy egyelőre csak találgatni lehet, mikor érkezhet meg a Techland következő játéka.

Szerencsére azért a fejlesztők nem hagyták magukra a rajongókat, és igyekeznek időről időre új információkkal ellátni őket, így nem olyan rég be is futott egy újabb informatív anyag.

Hirdetés

Friss epizóddal bővült a Techland saját kérdezz-felelek típusú sorozata, amiben a fejlesztők ismét megválaszolták a közösség jó néhány kérdését. Így derült ki az például, hogy a Dying Light 2 cselekménye néhány évvel az első rész eseményei után játszódik, az időbeli ugrás miatt pedig elvileg nem tűnnek majd fel ismerős arcok a folytatásban.

A játékban egyébként három nagyobb frakció kap helyet. A Peacekeepers leginkább a katonasághoz hasonlítható, tagjai pedig igyekeznek megtisztítani a világot a zombiktól. A Survivors csoporthoz hétköznapi emberek tartoznak, akik szimplán csak szeretnék túlélni a helyzetet. Végezetül pedig találkozhatunk még a Renegades tagjaival is, akik már kevésbé barátságos arcok.

Sajnos megjelenési dátumot még mindig nem kaptunk, de remélhetőleg a Techland folytatja az új infók csepegtetését, és nemsokára már fontosabb híreket is hoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)