Hirdetés

Friss trailer hangol minket a Destiny 2 új kiegészítőjére és szezonjára

|

Már elérhetőek a Destiny 2: The Witch Queen és a Season of the Risen tartalmai.

Hirdetés

Még javában tartott az előző konzolgeneráció, amikor 2017-ben megérkezett a Destiny 2, és az Activision ugyan időközben kiszállt a buliból, azért a Bungie nem hagyta magára a játékot, számos kiegészítővel és extrával látta el azt az elmúlt évek során. Nem olyan régen pedig megérkezett a játék történetét folytató The Witch Queen kiegészítés, amellyel együtt elrajtolt a vadonatúj izgalmakat tartogató Season of the Risen is.

Az új, február 22. és május 24. között zajló szezon során a játékosok a korábbi ellenféllel, a Caballal lesznek kénytelenek összefogni, hogy felvegyék a harcot a The Witch Queen címszereplőjével és a Hive elég veszélyesnek tűnő tagjaival.

Hirdetés

Ha mostanában hanyagoltátok a Bungie játékát, akkor határozottan érdemes visszatérni a kiegészítő miatt, hiszen az új szezon is sok újdonsággal kecsegtet. Kaptunk is egy kedvcsinálót, ami nagy vonalakban bemutatja, miről is szól a Season of the Risen.

Ti megvásároltátok a Destiny 2 új kiegészítőjét? Ha igen, milyenek voltak az első tapasztalatok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)