Hirdetés

Friss verziót kapott a The Elder Scrolls és a Total War keveréke

|

Ajánlott letölteni, ha nem egy magányos hőst, hanem inkább egy egész sereget irányítva kalandoznátok a játék világában.

Hirdetés

A The Elder Scrolls: Total War egyértelműen az ambiciózusabb alkotások közé tartozik, a Medieval II: Total War Kingdoms-hoz készült mod ugyanis gyakorlatilag vegyíti a Total War szériára jellemző játékmenetet a The Elder Scrolls fantasy világával, és ez az egyveleg bizony nem is tűnik rossznak. Habár az első változata már rég megjelent, elég gyakran kapott frissítéseket az elmúlt években, és nemrég befutott a legújabb változata.

Hirdetés

A mod óriási mértékben átalakítja a játékot, így a középkori színtér helyett Tamrielen csatázhatunk, ráadásul 20 frakció áll a rendelkezésünkre, így bőven van miből válogatniuk a rajongóknak. Nemrég pedig még jobb lett ez az egész, hiszen befutott a 2.0.2-es verzió, amivel együtt kaptunk két új zsoldossereget, az Order of the Nine-t, illetve a Host of Umarilt, de emellett optimalizálva lett néhány játékbeli elem, és javításra kerültek bizonyos bugok is.

Ha még nem volt szerencsétek a modhoz, akkor mindenképp érdemes lehet adni neki egy esélyt, de a frissítés miatt akkor is megéri visszatérni hozzá, ha már próbáltátok korábban. Mindenesetre ezen az oldalon minden szükséges információt megtaláltok róla, és természetesen könnyedén le is tölthetitek.

Egyébként ha a modot nem is próbáljátok ki, mindenképp vessetek egy pillantást a vadonatúj kvízünkre, amivel letesztelhetitek, hogy mennyire ismeritek a The Elder Scrolls szériát!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)