Hirdetés

Friss videók a Grand Theft Auto csatornán

|

Érdekes és izgalmas videókkal bővült a Grand Theft Auto szériával foglalkozó GSTV csatornánk felhozatala.

Hirdetés

Hónapokkal ezelőtt, még a Grand Theft Auto IV személyi számítógépekre kihegyezett megjelenése előtt biztosan állítottuk, hogy úszkálni fogunk a beépített szerkesztővel elkészített videók sokaságában. Jóstehetségünket szerencsére nem kellett kamatoztatnunk, teljesen kézenfekvő volt a humoros jeleneteket, hatalmas ugratásokat, féktelen ámokfutásokat, éjszakai pillangókkal történő kellemes perceket és egyéb történéseket megörökítő felvételek elterjedése, melyek számottevő részével a gtaplace.hu szerkesztőségének köszönhetően megismerkedhettek gtaplace.hu névre keresztelt GameStar TV csatornán. Az elmúlt napokban felöltött videók száma megugrott, találhatunk közöttük hazai, illetve külföldi filmesek keze munkáját dicsérő alkotásokkal. Most következő írásunkban öt videóval néztek farkasszemet, minden egyes felvételben más-más történettel és Nikora erőszakolt személyiséggel randevúzhattok.

A legigényesebben kivitelezett videó Majestic névre hallgat, eme iparosmunkában belecsöppenünk egy profi bűnbanda mindennapjaiba. A készítők komoly figyelmet fordítottak az egyes részeket összekapcsoló jelenetekre, olyan snitteknek lehetünk szemtanúi, melyeket előszeretettel kamatoztatnak a csillagászati összegekért leforgatott amerikai mozifilmekben. Az Apollo Productions filmjében könnyed éjszakai sétára indulunk San Andreas városában, az elénk táruló látvány meglehetősen sötét, elvégre éjfélkor egy másik metropolisszal, társadalmi réteggel ismerkedhetünk meg. Harmadik videónk készítője élete valamely szakaszában az általa feldolgozott események áldozata lett, vagyis kellemetlen helyzetbe keveredett egy felmelegedett motorháztetővel. A maradék két filmecske aránylag rövid játékidővel rendelkezik, de pótolnak bennünket a percekbe zsúfolt akciójelenetek. További Grand Theft Auto videókért kattanjatok a gtaplace.hu csatornánkra!

 

gta4_majestic_gstv.jpg
 
gta4_midnight_gstv.jpg
 
 
gta4_unlucky_gstv.jpg
 
 
gta4_scenes_gstv.jpg
 
 
gta4_mercenaries_gstv.jpg
 
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)