Hirdetés

Friss videók a GTA Csatornán

|

Nem csak a GTA 4-el lehet nagyszerű videókat készíteni, példa rá a GTA Channel legújabb gyöngyszeme.

Hirdetés

A Rockstar ugyan csak a legújabb Grand Theft Auto részbe építette bele a videószerkesztőt, melynek segítségével mára már tele a net jobbnál jobb felhasználói videókkal, de néhány profi egyén már a San Andreas-hoz is készített néhány filmecskét. Az Apollo Project gárdája azóta is készít videókat, jelen hír tárgya viszont első alkotásuk. Egy hősies legény kalandjait tekinthetjük meg, aki barátnőjéhez indul, de elfeledi, hogy annak ma van a szülinapja. Kivel ne fordulhatna ez elő? Szerencsére a sztori happy-end, szóval romantikus alkatok is nézhetik nyugodtan. Nem csak ez az egy videó került fel ám a tv.gamestar.hu-ra, de a GTA Place jóvoltából több hasonló közül lehet csemegézni, sőt a tegnap említett Aion Csatorna is frissült tegnap óta. A leckeírás után lehet videózni vadul.

 

gtaplacetv3.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)