Hirdetés

Friss videók a tv.gamestar.hu kínálatában

|

Hála a lelkes feltöltő legényeknek, nagyszerű új videókat láthattok a Call of Duty, a Counter-Strike, és az Aion csatornán.

Hirdetés

A tv.gamestar.hu oldalon található két csatorna, ismét kellemes percekkel ajándékozza meg a virtuális katonákat. A counter-strike.hu által babusgatott Counter-Strike Csatornán legújabban a csalók piszkos eszközeit vehetjük szemügyre, valamint kiderül, miért és hogyan buktak le, eme pimasz egyének. Megtekintése profiknak, és amatőröknek egyaránt ajánlott, hiszen ki tudja, mikor kerülhetünk szembe egy csalóval. Leleplezésükben is segítséget nyújthatnak az új videók.

Insert Cheater movie

counter_strike_cheater.jpg
 

 A  CoD.hu feltöltői sem tétlenkedtek, az elmúlt napokban. Néhány pompás "tanmese", valamint egy profi játékost búcsúztató videó került fel a Call of Duty csatornára. Tanulhat belőle minden kezdő, csak aztán nehogy túlzottan kocka legyen mindenki.

Peter 'Pije' Jenkins - The Movie

call_of_duty_trailer.jpg
 

 A harmadik csatorna, mely friss információkkal várja a kíváncsiskodókat, az Aion csatorna. A  aionhun.hu feltöltőinek köszönhetően, a minap lezajlott GDC 2009 keretében bemutatott új teaserket lehet megsasolni. Ennyi videó elég is lesz, legalább mindenkinek van mit nézegetni, amíg az ebéd utáni kötelező KV-t szürcsölgeti. Mentem én is mozizni.

Aion GDC'09 prezentáció

aion_gdc_trailer.jpg
 

 

 

 

 
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)