Hirdetés

Friss videókon a Ghostrunner, már jelentkezhetünk a bétára

|

Egy hosszabb gameplay bemutatót és egy némileg rövidebb teasert is kapott a cyberpunk FPS.

Hirdetés

A cyberpunk-rajongó játékosok most leginkább valószínűleg a CD Projekt Red ősszel érkező játékát várják, hiszen az eddig látottak alapján kifejezetten ütős kalandnak ígérkezik a Cyberpunk 2077. Persze ettől függetlenül akadnak még érdekesebb címek ebben a műfajban, elég csak például a Ghostrunnerre gondolni.

Hirdetés

A Ghostrunner egy vérbeli cyberpunk játék lesz, amiben egy menő karddal vagdalkozó főhőst irányítva csaphatunk le ellenfeleinkre, mindezt pedig testközelből, FPS nézetben élhetjük át. Ha kíváncsiak vagytok, hogyan is néz ki ez a gyakorlatban, feltétlenül lessétek meg az alábbi videót!

A fenti anyagon túl egyébként kaptunk egy rövidebb kedvcsinálót is, amiből az is kiderült, hogy szeptember 15-én újabb részletek fognak kiderülni a játék kapcsán.

Ha esetleg kedvet kaptatok volna a Ghostrunner kipróbálásához, akkor van egy jó hírünk számotokra, ugyanis már lehet jelentkezni a bétatesztre. Ehhez mindössze annyit kell tennetek, hogy csatlakoztok a játék Discord-szerveréhez, majd szimplán kitöltitek a regisztrációs űrlapot.

Nektek hogy tetszik a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)