Hirdetés

Friss videón láthatjuk a Suicide Squad: Kill the Justice League játékmenetét

|

A Sony legújabb State of Play műsora kiemelt figyelmet szentelt a Rocksteady új játékának.

Hirdetés

Csakis egyetlen csapat intézheti el a rossz útra tért szuperhősöket, a Batman: Arkham-játékairól ismert Rocksteady pedig a mi irányításunkra bízza őket. A Suicide Squad videojátékban az X különítmény, vagy ismertebb nevén az Öngyilkos Osztag tagjait kapjuk a kezeink közé, egészen pontosan Harley Quinn-t, Deadshotot, King Sharkot és Captain Boomerangot. 

A nyílt világú, egyedül és négyen is játszható akciójáték egyik legfőbb kérdése az, hogy a semmilyen szupererővel nem rendelkező karakterek miképpen fognak tudni legyűrni olyan erős ellenfeleket, mint Superman, Wonder Woman és a Zöld Lámpás, de a legutóbbi trailerek ízelítőt adtak belőle, hogy Harleyék is kapni fognak némi tuningot, hogy bírják a gyűrődést. 

Hirdetés

Ebből láthatunk most egy hosszabb ízelítőt a legújabb State of Playnek köszönhetően. A hatperces gameplay videó során az osztag tagjai a Föld leggyorsabb hősét vették üldözőbe, eközben pedig megnézhettük, hogy milyen lesz a közlekedés a városban, a lövöldözés a levegőben, az összecsapás a földi és légi ellenfelekkel, és a karakterek különböző képességei is megmutatkoztak. A kooperatív játékmenet pörgősnek ígérkezik, mókás lesz majd négyen osztani az áldást, de a fejlesztők ígérete szerint egyedül is lehet majd nyomni, akkor az MI veszi át a többiek irányítását, mi pedig bármikor válthatunk majd közöttük. Nézzétek csak: 

A trailer mellett a Rocksteady készült egy fejlesztői videóval is, amiben a stúdió több munkatársa is beszél a játék egyes részleteiről, miközben új jeleneteket is mutogatnak a projektből. Felbukkan benne többek között Pingvin, valamint a csapatot fegyverekkel és járművekkel ellátó karakterek is: 

A Suicide Squad: Kill the Justice League május 26-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. Titeket meggyőztek a fenti anyagok?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)