Hirdetés

Frissítést kapott a Grand Theft Auto IV, de azonnal vissza is kellett hívni

|

A Rockstar csak a kivágott zenéket akarta visszatenni, viszont a frissítés miatt sokan nem tudták mentéseiket beolvasni.

Hirdetés

Igaz, hogy 2008-ban jelent meg a GTA IV, de az idei év elején újra előtérbe került, miután rövid időre eltűnt a Steamről, hogy aztán Games for Windows Live és multiplayer nélkül váljon ismét elérhetővé. A SteamCharts adatai alapján még mindig 1000 körül szokott lenni napi szinten az egyszerre játszók száma, őket viszont kellemetlenül érinthette a napokban kiadott, 400 mb-os frissítés.

Hirdetés

Ezzel a korábban licencproblémák miatt kivágott dalokat akarta betenni a fejlesztőcsapat, de többen jelezték, hogy az update telepítése után a játék nem indult el, mentéseiket nem tudták használni. A Rockstar gyorsan vissza is táncolt, a mentések megmenekültek, a Rockstar pedig megígérte, hogy hamarosan újra kiadja a csomagot, amely remélhetőleg a továbbiakban nem okoz problémákat.

Ti egyébként játszottatok vele mostanában? Milyennek látjátok így több mint 10 év távlatából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)