Hirdetés

Frissíts olcsón Windows 10-re még az új változat megjelenése előtt!

|

Hamarosan jön a Windows 11, ezért különösen megéri most Windows 10-et vásárolni!

Hirdetés

Június 24-én jelenti be a Microsoft a Windows új verzióját, mely a szivárgások alapján a Windows 11 nevet fogja viselni, és jelentős változásokat hoz az előző kiadáshoz képest - viszont egyre több helyről halljuk azt is, hogy azoknak, akik legális Windows 10-et használnak, ingyenes lesz a frissítés. Így hát érdemes most beruházni olcsón egy hivatalos licenckulcsra, és ebben segít a GoDeal24 Software Sale is.

Hirdetés

45% kedvezmény a Windows 10-re: használd az EBS45 kuponkódot! 

Ne aggódj az ár miatt: válassz az alábbi ajánlatokból!

60%-kal olcsóbb Microsoft Office-ok! Kuponkód: EBS60

Ha pedig egyéb szoftverekre van szükséged, nézz szét a kínálatban, sok más is megtalálható ott!

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Godeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címet érdemes felkeresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)