Hirdetés

Frissítve: I Am Alive - Lecserélték a fejlesztőket!

|

Hivatalosan megerősítették, hogy a Ubisoft kivette az eredeti fejlesztőcsapat kezéből a reményteljes projektet.

Hirdetés

A tavaly bejelentett I Am Alive című túlélő horrorból még egyetlen fránya screenshotot sem láttunk, de a közkézre bocsátott trailer és az itt-ott elszórt morzsák alapján úgy tűnik, olyan játék készülődik a Darkworks (Alone in the Dark: The New Nightmare, Cold Fear) műhelyében, amelyet érdemes figyelemmel kísérnünk. Eredetileg márciust emlegettek, mint a premier lehetséges hónapját, ám könnyen meglehet, hogy ebből csak jövő márciusra lesz valami, hiszen a kiadó a következő pénzügyi évre (2009. április 1. - 2010. március 31.) tolta a játékot.
A földrengés sújtotta Chicago romjai között játszódó mű újraértelmezné a túlélő horror fogalmát.
A nemrégiben elrajtolt honlap egyelőre nem látszik alátámasztani a címben is felvetett pletykát, miszerint az elsődleges konzolverziókat (Xbox 360, PS3) kalapáló Darkworks csapatát felváltotta volna az eddigi legrosszabb fogadtatásban részesített Splinter Cell (Double Agent) epizódot is jegyző Ubisof Shanghai. Bármi is legyen az igazság, a PC-s port a Ubisoft Montreálnál készül.

alive.jpg


Amint tisztázódik a helyzet és megerősítést nyer a hír, vagy épp ellenkezőleg, cáfolat születik, azonnal beszámolunk róla.

Friss: A Ubisoft és a Darkworks hivatalosan megerősítette, hogy mostantól a Ubisoft Shanghai folytatja a már megkezdett munkálatokat. A kínai csapat már eddig is együtt dolgozott az eredeti gárdával, így nem jelenthet problémát az átmenet. Indoklásként azt hozták fel, hogy a Darkworks egyéb kötelezettségei miatt nem tudná tartani a tervezett céldátum eléréséhez szükséges munkatempót, ezért közös megegyezéssel Kínába tették át a fejlesztést. Ha megjelenik a játék, ugyanúgy részesedik majd annak sikeréből (erkölcsi és anyagi értelemben) az eredeti fejlesztőcsapat is.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)