Hirdetés

Frissült a Batman: Arkham Knight, két ingyen skint kaptak a játékosok

|

A Rocksteady Studios elérhetővé tett két ajándékot is a 2015-ös Batman játékban.

Hirdetés

Habár nem éppen a Batman: Arkham Knight lett a Rocksteady Studios Arkham szériájának legkiemelkedőbb darabja, azért a 2015-ben debütált kalandnak is megvannak a maga pozitívumai, és összességében nem lett szörnyű alkotás.

A fejlesztők pedig nemrég hoztak is egy új frissítést a játékhoz, aminek keretén belül megajándékozták a játékosokat két olyan kozmetikai aprósággal, amelyeket korábban már fel lehetett oldani.

Hirdetés

A csapat a Twitteren harangozta be, hogy az Arkham Knight összes játékosa számára ingyenesen elérhető a Zur En Arrh Batman skin és az Anime Batman skin, ami kifejezetten jó hír, ha esetleg pont ez a kettő jelmez hiányzott volna a gyűjteményetekből. Ugyanakkor azt érdemes megjegyezni, hogy ezek nem egészen új skinek, mivel évekkel ezelőtt már meg lehetett szerezni őket, ha beléptünk a WBPlay szolgáltatásba, de azért ez így is szép gesztus a srácok részéről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)