Hirdetés

Frissült a Cyberpunk 2077 gépigény, ez kell a ray tracinghez

|

Érdemes egy pillantást vetni a CD Projekt Red által bemutatott táblázatra.

Hirdetés

Remélhetően nem csúszik tovább az idei év egyik legjobban várt játéka, a Cyberpunk 2077, ami már a megjelenésekor számos platformon játszható lesz, köztük természetesen PC-n is. A CD Projekt Red csapata korábban már ismertette velünk a cyberpunk kaland gépigényét, ám nem olyan rég hozott nekünk egy frissített verziót, amiből az is kiderült, hogy milyen hardverekkel érdemes rendelkeznünk, ha a ray tracinget sem szeretnénk nélkülözni.

Hirdetés

A lengyel stúdió által közzétett táblázat elég részletesen bemutatja azt, hogy mik az ajánlott hardverek az egyes felbontások és grafikai beállítások mellé, így viszonylag könnyedén meghatározhatjuk, hogy mire is lesz elég a saját gépünk. A hagyományos gépigény mellett pedig a ray tracinghez szükséges hardverek is kaptak egy külön szekciót, de természetesen ennek a funkciónak is több szintje van.

Sajnos az nem került bele a táblázatba, hogy pontosan mennyi fps-re is számíthatunk az egyes beállítások esetében, de azért így is elég informatív a cucc.

Ti milyen beállítások mellett fogjátok majd pörgetni a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)