Hirdetés

Frissült a Cyberpunk 2077 menetrendje, közeleg a következő update

|

A CD Projekt RED 2021-re és 2022-re is komoly támogatással készül.

Hirdetés

Miközben a stúdiónak egy komoly perrel is szembe kell nézniük, továbbra is azon dolgoznak serényen, hogy olyan játékot varázsoljanak a Cyberpunk 2077-ből, amire maradéktalanul büszkék lehetnek. Az eddigi frissítéseknek köszönhetően sokat fejlődött a sci-fi szerepjáték, de van még mit javítani az összképen, amit immáron egy új rendező felügyel

A CD Projekt RED legutóbbi, május 31-én publikált pénzügyi jelentésében helyet kapott egy frissített ütemterv is a Cyberpunk 2077-hez, amely a játék 2020-as indulásától mutatja az eddigi tapaszokat, hotfixeket és nagyobb patcheket egyaránt.

Persze nem csak ennyit: láthatjuk, hogy a fejlesztőcsapat az év hátralévő részére és 2022-re is tervez számos frissítést, valamint ingyenes DLC-ket, amik kisebb tartalmi bővítésként szolgálnak majd. 2021 második felében várhatóak a next-gen kiadások is.

Hirdetés

A vállalat vezetője, Adam Kiciński szavaiból az is kiderült, hogy a következő update heteken belül megérkezik.

A prezentációban azt is megmutatták, hogy minden egyes frissítés kiadásával egyre jobban csökkent a játék összeomlásának gyakoriság. 

Kiciński kihangsúlyozta, hogy tekintettel a javulásra és a motivációikra, határozottan hiszik, hogy a Cyberpunk 2077 hosszú távon sikeresnek bizonyulhat.

Nálatok jelentkeznek még problémák, miközben a Cyberpunk 2077-tel játszotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)