Hirdetés

Frissült a GTA csatorna

|

Nagyon belendültek a srácok a tv.gamestar.hu oldalon! A GTA Channel számtalan új videóval vár titeket.

Hirdetés

A srácok odaát a gtaplace.hu-n nagyon jómunkásemberek, kérem. A nem is olyan régen indított csatorna már most rengeteg videóval várja a sorozat rajongóit, aki pedig esetleg eddig nem próbálta ezeket a csodás alkotásokat, nagyszerű alkalmat kap arra, hogy megnézze, mit is hagyott ki. A hivatalos trailerek mellett, klipeket láthatunk a Grand Theft Auto szinte mindegyik részéből, sőt a GTA 4-ben bemutatkozó videószerkesztőnek hála hamarosan a felhasználók által készített videók is ömlenek majd, minden bizonnyal. Kaszkadőrmutatványok, a GTA 4: The Lost and the Damned hivatalos trailere, és még sok más vár titeket a tv.gamestar.hu oldalon! 

 

gtapacetv1.jpg
 
gtaplacetv2.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)