Hirdetés

Frissült a Rainbow Six: Siege Year 7 roadmap, és ez nem jó hír

|

Néhány funkció megjelenése is átkerült a következő Rainbow Six: Siege szezonra.

Hirdetés

Kedvezőtlen információk érkeztek a Rainbow Six: Siege játékosok számára. A Ubisoft nemrégiben megváltoztatta a listát, amin nyomon lehet követni, hogy milyen funkciók mikor érkeznek a játékba, és sajnos nem kedvező módon írták át a dolgokat. Több fontos funkció megjelenését is áttolták Season 3-ról Season 4-re.

A később megjelenő funkciók közül talán a Ranked 2.0-ként emlegetett vérfrissítés késése a legfájóbb. Az új módban korlátozzák majd azokat, akik verbálisan zaklatják a csapattársaikat, és egyfajta megítélési pont is fel lesz tüntetve minden játékos statja mellett.

Hirdetés

A Ubisoft hosszas bejegyzésben magyarázza a változásokat, amiben azt is leírják, bonyolultabb egy ilyen jellegű játék frissítése úgy, hogy az megfeleljen a játékosok által támasztott elvárásoknak. Szerencsére a meccs visszajátszások alapján leadható report és a chat korlátozások továbbra is a Season 3-ra vannak időzítve.

A harmadik Rainbow Six: Siege felvonás során új kompetitív pálya is érkezik, komoly balansz változások lesznek többek között az EMP gránáttal kapcsolatban, továbbá Finka metára való hatását is megvizsgálják.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)