Hirdetés

Frissült a S.T.A.L.K.E.R. 2 gépigénye, sokan nem fognak örülni

|

Ezzel párhuzamosan újraindult az előrendelés, a GSC Game World posztapokaliptikus FPS-e többféle kiadásban kerül majd forgalomba.

Hirdetés

Miután Oroszország megtámadta Ukrajnát, bizonytalanná vált a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl jövője is. A megoldás végül az lett, hogy a fejlesztőcsapat nagyobbik része Prágába költözött, ahol folytathatta a munkát, de többen otthon maradtak, illetve úgy döntöttek, hogy csatlakoznak a fegyveres erőkhöz. A kényszerű halasztás következtében a 2007-es Shadow of Chernobyl folytatása várhatóan idén jelenik majd meg, arról pedig, hogy épp milyen állapotban van a játék, egy pár nappal ezelőtt bemutatott gameplay trailer segítségével győződhettünk meg.

A látvány még mindig mutatós, ám ennek ára lesz, nem is kicsi - derült ki a még 2021 nyarán nyilvánosságra hozott gépigényből, amit az újraindított előrendelésekkel egyszerre ismét megosztottak a fejlesztők. Másfél év alatt nem módosultak a követelmények egyetlen tételt leszámítva, ugyanis a GSC Game World most már határozottan SSD-re hivatkozik, amikor tárhelyről beszél, azaz ha csak merevlemez van a gépedben, akkor nagy valószínűséggel elfelejtheted a játékot

Hirdetés

Bár premierdátummal továbbra sem rendelkezik, ahogy az imént említettem, ismét elő lehet rendelni a megjelenést követően ingyenes többjátékos móddal bővülő S.T.A.L.K.E.R. 2-t, méghozzá többféle digitális és dobozos kiadásban. A digitális sztenderd változat 60 dollárba kerül, a bónuszküldetésen felül szkineket, soundtracket és digitális művészeti albumot tartalmazó Digital Deluxe Editionért viszont már 80 dollárt kérnek. 110 dollárért (Ultimate Digital Edition) viszont megkaptuk az imént felsoroltakon túl a két sztori-DLC-t tartalmazó szezonbérletet is egy sor további szkinnel együtt.

Aki jobban szereti a kézzelfogható dolgokat, már az alapkiadást is értékelni fogja, hiszen fémdobozban érkezik a fejlesztők által írt levél, néhány matrica és a Zónába való belépésre feljogosító engedély társaságában. A Limited Edition térképpel, poszterrel, felvarrókkal, dögcédulával és kulcstartóval fejeli meg az iméntieket. Ehhez jön még hozzá a Collector's Edition szobra és művészeti albuma, valamint az Ultimate Edition ereklyetartó lámpája és hátizsákja.

Ti melyik kiadásra fogtok majd lecsapni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)