Hirdetés

Frissült az Alan Wake Remastered gépigénye

|

AMD processzorokkal és videokártyákkal bővült, immár teljesnek mondható az Alan Wake Remastered rendszerkövetelménye.

Hirdetés

Nemrég már mutattunk nektek egy Alan Wake Remastered minimális és ajánlott gépigényt, a rendszerkövetelmények ekkor azonban még csak Intel processzorokat és Nvidia videokártyákat jelöltek meg konkrét kritériumként. 

Most bővült a felsorolás, így azok is tisztában lehetnek a teljes gépigénnyel, akik CPU vagy GPU fronton az AMD mellett tették le a voksukat. További változás, hogy a minimum követelmény 2-ről 4 GB VRAM-ra ugrott fel, az ajánlott pedig 4-ről 6-ra módosult.

Hirdetés

Hasonló volt a helyzet egyébként az Age of Empires IV esetén is a közelmúltban, ott is csak később érkezett meg a teljes, AMD-vel bővített specifikáció.

Alan Wake Remastered gépigény

Alan Wake Remastered minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: Intel Core i5-3340 vagy AMD Ryzen 3 1200
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 960 vagy AMD RX470, 4 GB VRAM
Memória: 8 GB

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Alan Wake Remastered ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: Intel Core i7-3770 vagy AMD Ryzen 5 1400
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 1060 vagy AMD 5600XT, 6 GB VRAM
Memória: 16 GB

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)