Hirdetés

Frissült az Unigine grafikus tesztprogramja

|

Letölthető az Unigine Tropical demó legfrissebb változata, ami egy jó kis tesztprogramocska.

Hirdetés

Az Unigine által készített grafikus motor egyik főbb ismérve, hogy a programozóknak sikerült azt végrehajtani amit a nagyobb játékfejlesztőknek egyelőre nem. Nevezetesen, hogy a progi gyorsabban megy DirectX10-en mint DirectX9-en. Azt ugye tudjuk, hogy a két DirectX verzió közötti a legnagyobb különbség a sebesség - elméletileg. A DX10 elsősorban nem a látványvilágot turbózza - ez látszik is legtöbbször - hanem a teljesítményre van jó hatással. Természetesen ehhez programozni is tudni kell, hiszen elméletileg egy DX10-et hardveresen támogató cuccon, iszonyatos sebességekre lennének képesek a játékok. Addig is amíg a kedves játékfejlesztők megtanulnak kódolni, nézegessük ezt a kis demót, ahol legalább süt a nap, és kék a tenger. Csak a bikinis csajok hiányoznak a teljes boldogsághoz. A programhoz Pixel Shader Model 3.0 szükségeltetik tehát - ATI X1 széria, vagy NVIDIA 6-os széria - ennél gyengébb hardveren sajnos nem indul. Az új verzió már támogatja a DirectX 10-1-es élsimítást, valamint helyesen ismeri fel az újabb NVIDIA kártyákat. Letölteni pedig lehetséges innen.

unigine.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)