Hirdetés

From Dust - új képek a Ubisoft készülő játékából

|

Összesen 12 új képet csodálhattok meg Eric Chahi és a Ubisoft közös alkotásából.

Hirdetés

Biztosan sok veterán játékos emlékszik még olyan játékokra, mint az Another World, vagy a Heart of Darkness melyekről két dolog biztos: Eric Chahi nevéhez fűződnek, és legendássá váltak az utókor számára (meg persze rettenetesen nehezek voltak. Akkor három dolog).

Aki többet akar tudni a From Dust-ról, az Séci kolléga tavaly októberi előzeteséből nyugodtan szemezgethet. Először a 2010-es E3-on hallottunk a játékról, mely akkor még Project Dust néven készülgetett, azonban a GamesCom-on már végleges nevén volt megtalálható. Az alábbi tizenegy plusz egy kép (az utolsó négy képből áll, és egy vízcsepp becsapódását mutatja) egyrészt szemet gyönyörködtető, másrészt elgondolkodtató, személy szerint kíváncsian várom, mi sül ki belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)