Hirdetés

Három játékon is dolgoznak a Dark Souls készítői

|

A From Software nem tétlenkedik a Dark Souls III kiadása után sem, Miyazaki Hidetaka csapata pedig több rejtélyes projekten is dolgozik.

Hirdetés

A From Software az utóbbi években a fantasy szerepjátékaival szerzett magának sok rajongót, a Dark Souls-széria részein és a Bloodborne-on kívül pedig 2013 óta nem is jelent meg nemzetközi szinten játékuk. Ez viszont nemsokára megváltozik, ugyanis a csapat több érdekes játék munkálataiba is belevágott.

Erről a stúdió elnöke, Miyazaki Hidetaka mesélt a Tokyo Game Show alkalmával több kilátogató újságírónak is, így még a múlt héten meg tudtuk, hogy a jelenleg is futó projektek között ott van az új Armored Core játék is. Emellett még két játékon folyik a munka, amik közül az egyik ismét dark fantasy-témájú lesz, így valószínűleg a Souls-formula szerelmesei sem maradnak új kihívások nélkül. A harmadik játékról viszont nagyon rejtélyesen fogalmazott a From Software kreatív vezetője.

"Az utolsó cím, amin dolgozunk, valószínűleg elég fura lesz. Valószínűleg, mikor bejelentjük, a rajongók az fogják gondolni, »Atyaég, mi a poklot talált ki már megint Miyazaki?« Amikor azt mondom furcsa, úgy értem, hogy a műfaj, amit kipróbálunk, elég fura lesz, ahogy a játék tartalma is elég szokatlan lehet" - mondta az elnök. De hogy ezek a rejtélyes játékok mikor érkezhetnek, egyelőre nem tudni, ugyanis Miyazaki szerint még több akadályt el kell hárítania a stúdiónak, így még azt sem tudják, hány év kell a játékok befejezéséhez. Mindez pedig kis változtatásokkal pont ugyanaz, amit az E3 alatt nyilatkozott Miyazaki, így a közeljövőben még valószínűleg nem érdemes semmilyen bejelentésre számítani.

Mit gondoltok, mi lehet az a bizonyos furcsa játék, amin dolgoznak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)