Hirdetés

Az Elden Ring világa minden eddigi FromSoftware játékot felülmúlhat

|

Egy forrás szerint George R. R. Martin írói munkájának hála olyan mélységű történetre számíthatunk az Elden Ringben, ami eddig példa nélküli a stúdió történetében.

Hirdetés

Egy belsős forrás a Resetera fórumain szellőztetett meg néhány részletet az Elden Ring történetéről, ami kifejezetten érdekes lehet azoknak, akik a Dark Souls játékok fantasztikus játékmenete és sötét világa mellé hiányoltak egy jó történetet is. Valószínűleg nem véletlenül állt össze a FromSoftware következő játékához egy olyan világhírű íróval, mint George R. R. Martin, úgyhogy joggal számíthatunk arra, hogy az Elden Ring egy ütős sztorit szállít majd - ezt erősítik a kiszivárgott infók is. 

Hirdetés

Az Omnipotent nevű felhasználó információi kifejezetten belsős értesüléseknek tűnnek, és kizárólag az Elden Ring sztorijának munkálatairól szólnak. Eszerint a Trónok harca könyvek írója nem kifejezetten a történet megalkotását kapta feladatul, hanem egy egységes világét. A forrás szerint ezt maradéktalanul sikerült megvalósítania:

"A világ kiterjedése, a háttértörténet és a narratíva lényegében minden szempontból grandiózusabb, mint a korábbi játékokban, hogy passzoljon az Elden Ring képviselte nézőponthoz. Éppen ezért a hangvétele is eltávolodik a megszokottól, és egy kicsit világosabb lesz, mint azt a FromSoftware-től megszoktuk (mivel George R. R. Martinról és a FromSoftware-ról beszélünk, így persze meg lesznek a maga sötét pillanatai.)"

A sztori központi eleme a címben szereplő Elden Ring lesz, melynek eltűnése olyan hatással van a játék világára, mintha a mi világunkban eltűnne a Hold; nem okoz azonnali pusztulást, de nagyon súlyos következményekkel jár a hiánya. Emellett a sztori sokkal jobban fókuszál majd a személyes történetekre, mint a korábbi címek, így a karakterünk útja nagyobb hatással lesz környezetére, több NPC-vel találkozunk majd egy lényegesen nagyobb és sokszínűbb világban.

Mindez remekül hangzik, és hihető is, de egyelőre ne kezeljétek még a fenti kijelentéseket hivatalos közleményként, remélhetőleg hamarosan egyenes forrásból is többet megtudhatunk majd az Elden Ring világáról és a várható kalandokról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)