Hirdetés

Elite Dangerous: Horizons - hamarosan a konzolosok is felderíthetik a bolygókat

|

Már nem kell nagyon sokáig várni az Xbox One-os játékosoknak sem, érkezik az Elite Dangerous: Horizons.

Hirdetés

A PC-s Elite Dangerous rajongók már nyúzhatják a Horizons kiegészítőt és a Planetary Landings nevén érkezett 2.0-s frissítést. Ők jelenleg 2.1-es frissítést várják, melynek megjelenését eltolták a fejlesztők. Most az Xbox One-os játékosoknak tudunk egy jó hírrel szolgálni.

A Frontier Developments még nem árulta el, hogy egészen pontosan mikor érkezik meg a konzolos frissítés, de a jelenlegi tervek szerint 2016 második negyedévében meg fog jelenni Xbox One-ra is a Horizons. A konzolos játékosok ráadásul egyben megkapják 2.0: Planetary Landings és a  2.1: The Engineers frissítéseket is. Ha minden jól megy, akkor az év folyamán a maradék két frissítés (The Guardians és The Commanders) egy időben fog megjelenni PC-re és Xbox One-ra is.

Fentebb egy ütős előzetest is meg tudtok nézni az Elite Dangerous: Horizons Xbox One-os verziójáról. Ti várjátok már a megjelenést? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)