Hirdetés

Még idén megérkezik az Elite: Dangerous fejlesztőinek vadonatúj játéka

|

Nem egy folytatáson dolgozik a Frontier Developments, hanem valami egészen újat fognak piacra dobni.

Hirdetés

Több remek játékot is köszönhetünk a Frontier Developments csapatának, hiszen például az Elite: Dangerous és a Planet Coaster is nagy népszerűségnek örvendenek a játékosok körében. A srácok pedig már gőzerővel dolgoznak egy újdonságon, ami ha minden jól megy, még 2019-ben megérkezik.

Hirdetés

Az eddig sem volt rejtély, hogy a stúdió egy új franchise-on dolgozik, de most végre egy apró, ám fontos részlet is kiderült róla. Egy pénzügyi beszámolóból tudtuk meg, hogy a Frontier Developments remekül halad egy egyelőre titkos projekt fejlesztésével, így még az idei év vége előtt meg fogjuk kapni a vadonatúj IP-n alapuló játékot.

Több részletet most nem kaptunk az alkotásról, de ha az tényleg a közeljövőben fog debütálni, akkor talán már nem kell sokat várnunk a nagy leleplezésre.

Szerintetek milyen típusú játékon dolgozik a csapat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)