Hirdetés

Frontier Expo 2017 - saját eseményt tartanak az Elite: Dangerous fejlesztői

|

A Frontier Developmentsnek van mit mesélnie két aktuális projektjéről, az Elite: Dangerousról és a Planet Coasterről is, ugyanakkor tartogatnak más meglepetést is az expójukra.

Hirdetés

Szépen bővülnek a Frontier Developments játékai: az Elite: Dangerous nevű űrkaland a közelmúltban PlayStation 4-re is megjelent, a Planet Coaster című vidámparkos mókába pedig menő filmes járgányok érkeztek, de bőven van még mit mesélni róluk. 

Hirdetés

A stúdió ezért is jelentette be most, hogy saját rendezvénnyel készülnek: ez lesz a Frontier Expo 2017, amelyre október 7-én kerül sor a londoni Queen Elizabeth Olympic Parkban. A Frontier közleménye szerint az eseménnyel igyekeznek közelebb hozni az Elite: Dangerous és a Planet Coaster játékosait és fejlesztőit egymáshoz, továbbá belepillanthatunk, hogy mivel készülnek a jövőben az említett címek kapcsán. Lesznek panelek, különleges vendégek és fejlesztői demók is, szóval minden, ami kell. 

A csapat egyúttal megígérte azt is, hogy mélyebb betekintést engednek a titokzatos, még bejelentetlen harmadik projektjükbe is. Talán a gamescomon már hallhatunk róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)