Hirdetés

Frontline Defense - Tilos az Á

|

A mai játéközön.hu ajánlóban a tower defense játékok hírnevét öregbítő alkotás.

Hirdetés

A Frontline Defense: First Assault kacifántos neve ellenére sem több, mint aminek látszik: egyszerű fölösleges újításoktól mentes TD flash játék, de éppen ettől jó. Különféle útvonalak tucatjait kell megvédenünk az életpontokra törő ellenségektől, ami bizony nem lesz könnyű. Egy átlagos TD játékhoz képest itt jobban meg kell gondolnunk mit, mikor és hova építünk, aki nem figyel oda az bizony már az első pár szinten is elvérezhet.

A játékmenet egy idő után kezd unalmassá és egyhangúvá válni, ezt hivatottak megakadályozni az teljesítményünk alapján osztogatott skill pontok, melyekkel növelhetjük a tornyok különféle képességeit, úgy mint a sebzés nagyságát, intenzitását, távolságát stb. Továbbá a tornyok is fejleszthetőek, minden szinttel növekszik a sebzés és a hatótávolság. Persze ezek az apróbb különlegességek sem alkalmasak arra, hogy olyan hosszú távon lekösse az embert mint pl. a nemrégiben megjelent GemCraft Chapter Zero, de egy próbát mindenképp megér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)