Hirdetés

Frostbite 2 motor hajthat minden jövőbeli BioWare projektet

|

Az eddigi Unreal Engine 3-as motort minden tekintetben felválthatja az EA kedvencének számító Frostbite 2, legalábbis a BioWare közelgő sikercímeinél.

Hirdetés

Mivel a BioWare már korábban előszeretettel hangoztatta, hogy a következő Mass Effect epizód (vagy ahogy néha emlegetik, a Mass Effect 4) és a Dragon Age 3: Inquisition is az EA Frostbite 2 motorját használja majd a futáshoz, így több magazin is azt feltételezi, hogy ez lesz a stúdió alapértelmezett eszköze.

A GameInformer elébe ment a szóbeszédnek és felkereste a BioWare Edmonton menedzserét, Aaryn Flynn urat, aki elárulta, hogy nem tévesek a feltételezések, a BioWare jövőben megjelenő játékainak nagy része alatt valóban a Frostbite 2 grafikus motor duruzsol majd elégedetten. Aaryn szerint a szóban forgó sikeres és jó teljesítménnyel rendelkező technológia segítségével remek munkát vihetnek véghez, ezt tartották szem előtt a Dragon Age 3, illetve a következő Mass Effect fejezet esetében is.

A Frostbite 2 grafikus motort olyan címek esetében használta fel az EA, mint a Battlefield 3, a Medal of Honor: Warfighter, a Need for Speed: The Run, vagy a közeljövőben megjelenő Army of Two: The Devil's Cartel, Command & Conquer, sőt a Battlefield 4 fejlesztésénél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)