Hirdetés

Ezt tudja a Frostbite 3 - videó

|

A látvány csak egy apró része a Frostbite 3-nak, a lényeg a technológia maga. Nem rossz ez.

Hirdetés

A Battlefield 4 alatt dolgozó Frostbite 3 jóval többet tud annál, mint amit az eddigi prezentációkon láthattunk. Rendben, döbbenetesen jól nézett ki, amikor az E3-as bemutatón egy komplett felhőkarcoló dobta magát az útra (átformálva ezzel a terep egy jelentős részét) de ez nem lehetséges akármilyen motorral.

Az lenti videóban a fejlesztők elmesélik, hogy az évek során hogyan is lett a Frostbite azzá az eszközzé, amivel elhozhatják a következő generációs háborút. Rengeteg észrevétlen folyamattal dolgozik a motor, miközben next-gen konzolokon is tartani tudja majd a stabil 60fps-t.

Már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy egy Frostbite mozgatta mobil játék is ilyen jól fog-e kinézni. Az elmondottak alapján erre is megvan az esély, kíváncsian várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)