Hirdetés

Ha szereted a szép dolgokat, szállj harcba a Frostpunk artbookért!

|

A héten megjelent a Frostpunk, és nagyon rövid idő alatt nagyon sokan csaptak le rá. Ha neked is megtetszett, és szeretnél egy művészeti albumban gyönyörködni, figyelj!

Hirdetés

A 11 bit Studios egyszer már meggyötörte a lelkünket, és most ismét azon játékosoknak próbál élményt nyújtani, akik szeretik, ha fáj. A Frostpunk nem kegyelmez.

Hirdetés

A Föld utolsó életben maradt kolóniáját irányíthatjuk, bármi áron biztosítanunk kell a túlélést, de nem menthetünk meg mindenkit. Néha nehéz döntéseket kell meghoznunk a többség érdekében, és nem lesz mindenki boldog. Az idő nagy részében városunkat építgetjük, szabályokat, törvényeket hozunk, gazdálkodunk a szűkös nyersanyagállománnyal.

Az már a megjelenés előtt is látható volt, hogy a művészek gyönyörű rajzokat készítettek, ezeket válogatták egybe egy kézzelfogható, 56 oldalas, keményfedeles művészeti albumba. Egy-egy ilyet szerezhet meg most a Cenegának köszönhetően négy játékos, aki az alábbi kérdésre helyesen válaszol, és válaszát elküldi május 6-án éjfélig a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre egy "Frostpunk artbook" tárgyú levélben.

Melyik volt a 11 bit studios előző játéka, amiben egy háború során kellett biztosítanunk az emberek túlélését?

a) Call of Duty

b) This War of Mine

c) Anomaly Korea

A játék dobozos változatát (aminek egyébként ezen artbook is a része) megtaláljátok a boltokban!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)