Hirdetés

Frostpunk - dátumot kaptak a konzolos változatok

|

Már napra pontosan tudjuk, hogy PS4-en és Xbox One-on mikortól próbálhatunk meg túlélni a fagyban.

Hirdetés

Korábban még úgy volt, hogy idén nyáron kapják meg a konzolosok a Frostpunkot, azonban a vártnál több időt vett igénybe a PC-s verzió "finomhangolt adaptációja", vagyis a játék újratervezése és a játékmechanikák hozzáigazítása, különös tekintettel a kontrollerre átültetett irányítás esetében.

Hirdetés

A 11 bit Studios egy trailerrel jelentette be, hogy a Frostpunk: Console Edition megjelenésére október 11-én számíthatnak a PlayStation 4 és Xbox One tulajok digitálisan, valamint október 18-tól dobozosan is beszerezhetik majd a játékot, amelyben egy közösségről kell gondoskodniuk a jégkorszakban. 

A konzolos kiadás magába foglalja az eddigi ingyenes frissítéseket és a The Fall of Winterhome szcenáriót is, de a csapat további tartalmakat is tervez hozzá. Tényleg jó lett, ha PC-n még nem próbáltátok, ezt a lehetőséget már ne hagyjátok ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)