Hirdetés

Frostpunk - hamarosan addig tarthatjuk életben embereinket, amíg csak tudjuk

|

A következő ingyenes frissítés a jövő héten érkezik, és elhozza a végtelenített módot.

Hirdetés

Továbbra is ütemesen frissíti a Frostpunkot az 11 bit Studios, bár a legújabb frissítés a tervezetthez képest késett egy kicsit.

Hirdetés

Ennek oka az, hogy nagyobb, terjedelmesebb lett, mint azt a csapat eleinte elképzelte. Könnyített és nehezebb módban egyaránt játszhatjuk: a Serenity változatban több nyersanyagot kapunk, és az időjárás sem lesz annyira kegyetlen, az Endurance viszont az alapjátéknál is keményebben próbára tesz minket véletlenszerű eseményekkel, melyek városrészeket béníthatnak le napokra. Mindkettő esetében kapunk néhány extra beállítási lehetőséget is. Négy pályán játszhatunk, a Frostlandsen új területek nyílhatnak meg, ahol új mementókra bukkanhatunk, melyek segítenek választ adni bizonyos kérdésekre.

A frissítés napokon belül jön, egyelőre nem tudni, pontosan mikor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)