Hirdetés

Frostpunk - kemény lesz a végjáték

|

A This War of Mine fejlesztőcsapata megmutatta, hogy milyen nehéz döntések várnak ránk, ha közelítünk új játékuk, a Frostpunk vége felé. Sokkolóak is.

Hirdetés

A 11bit Studios neve gyakorlatilag összeforrt a This War of Mine című játékukkal, amely hatalmas siker lett, de a srácok nem ragadnak le ennél a slágercímnél, egy ideje már készül a következő nagy dobásuk, egy poszt-apokaliptikus városmenedzselős túlélőjáték, a Frostpunk, amibe nekünk is volt lehetőségünk belekóstolni már. 

Hirdetés

A Frostpunk játékmenetében egy kis közösség sorsának súlya nyomja a vállunkat, minden egyes döntésünkkel és cselekedetünkkel hatással vagyunk a jövőjükre valamilyen módon. Többféle módon is irányíthatjuk a dolgokat: hallgathatunk az emberekre és eleget tehetünk minden kérésüknek vagy lehetünk akár keménykezű vezér is, a lényeg az, hogy bárhogyan is játsszunk, sűrűn fog szívbemarkoló fordulópontokkal szembesíteni minket a rendszer. Ebből következik, hogy a játék befejezése sem lesz egy könnyed délutáni teázás, fájdalmas következményekre készülhetünk. Nézzetek bele a fejlesztői videóba, de vigyázat, spoileres lehet!

A Frostpunk megjelenése valamikor idén várható PC-re és Macre, hamarosan bejelentik majd a pontos dátumot is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)