Hirdetés

Frostpunk - ekkor jöhet konzolokra a fagyos túlélőjáték

|

Hamarosan PlayStation 4-en és Xbox One-on is megtapasztalhatjuk, hogy milyen egy közösségről gondoskodni a jégkorszakban.

Hirdetés

A This War of Mine fejlesztői emelték a tétet a következő játékukkal, hiszen a Frostpunkban már nem pár ember sorsáért, hanem egy társadalom életben tartásáért felelünk. Dermesztő hidegben kell várost- és erőforrást menedzselnünk, miközben durva döntések elé állít minket a játék. Ezt az élményt egyelőre csak a PC-s játékosok élhetik át, azonban a készítők egy ideje már dolgoznak a konzolos változatokon is, amiknek eredetileg még tavaly meg kellett volna jelenniük. 

Hirdetés

A 11 bit Studios bejelentése alapján a Frostpunk: Console Edition "idén nyáron" érkezik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A készítők szerint a konzolosok a PC-s verzió "finomhangolt adaptációját" kapják meg, ugyanis nagy erőfeszítéseket tettek a játék újratervezésének és a játékmechanikák hozzáigazításának érdekében, különösen a kontrollerre átültetett irányítás esetében.

A Frostpunk: Console Edition az alapjáték mellett tartalmazni fog minden ingyenes tartalmat, ami a PC-s kiadáshoz érkezett a megjelenés óta, így például a The Fall of Winterhome kampányt és az Endless módot is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)