Hirdetés

Frostpunk - áprilisban jön a fagy

|

Végül az eredetileg tervezettnél később jön a This War of Mine csapatának következő játéka. Az emberiség életben tartásáért vívott küzdelem hamarosan elkezdődhet.

Hirdetés

A Frostpunk megjelenése közelebb van, mint hittük. A This War of Mine csapatának "társadalmi túlélőjátéka" már április 24-én megjelenik digitális és dobozos formátumban is. Utóbbi kicsit drágább lesz, de jár majd hozzá egy művészeti album is.

Hirdetés

A játék eredetileg hamarabb kellett volna, hogy megjelenjen, de a csapat kénytelen volt eltolni a megjelenést. Biztosak akartak lenni benne, hogy egy minőségi terméket tolnak ki az ajtón, ehhez pedig szükség volt néhány extra hétre.

Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)