Hirdetés

Frostpunk - még idén jöhet a konzolos változat

|

Bár áprilisban még csak PC-re jelenik meg, már a portokon is dolgozik a 11 bit studios.

Hirdetés

A God of War és a Yakuza 6 mellett a Frostpunk is egy olyan játék ebben a hónapban, amire kiemelten érdemes figyelni. Ha szerettétek a This War of Mine-t, a nehéz morális döntéseket és a folyamatos szomorúságot, kételyt, megbánást, ez lesz a ti játékotok. 

Hirdetés

A 11 bit studios alkotása PC-re április 24-én fut be, és a csapat eddig nem sokat beszélt egy esetleges konzolos kiadásról. Most viszont a Pax East 2018 során a DualShockersnek elárulták, a PlayStation 4-es és Xbox One-os port még az idei év folyamán megjelenhet, csak - némi optimalizálás mellett - az alapvetően billentyűzetre és egérre kitalált irányítást kell átültetniük kontrollerre. Még nem fix, hogy mindkettőre kapható lesz, a switches változat pedig még nagyobb kérdőjel, ugyanis annak kapcsán még bizonytalanok, elsősorban a hardveres teljesítmény okoz kételyt.

Mindenesetre reménykedünk, biztosan jó móka lesz azoknak, akik szeretik, ha fáj.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)