Hirdetés

Folytatás helyett inkább egy RPG spin-offot készítenek a Frostpunk fejlesztői?

|

A 11 bit studios egyik fejese szerint nem kizárt, hogy a jövőben egy teljesen más műfajú alkotásban fedezhetjük fel a játék fagyos világát.

Hirdetés

Remekül teljesített a kasszáknál a Frostpunk, így teljesen érthető, hogy a fejlesztők már gőzerővel tervezgetik a játék jövőjét. Nagy valószínűséggel vissza fog térni még a franchise, de lehet, hogy a menedzselős játékmenet nélkül.

Hirdetés

A 11 bit studios marketing igazgatója, Patryk Grzeszczuk a GamesIndustry.biznek mesélt arról, hogy mit tervez a csapata a Frostpunkkal. Az eddig sem volt titok, hogy konzolokra is meg fog jelenni a játék, de a srácok már egy esetleges műfajváltáson is elgondolkodtak. A DLC-kkel folyamatosan bővítették a játék világát és történetét, mostanra pedig már van annyi tartalom ebben az univerzumban, hogy fel lehessen köré építeni egy történetközpontú címet.

Grzeszczuk szerint már az is eszükbe jutott, hogy nem egy közvetlen folytatást készítenek, hanem egy, a Frostpunk világában játszódó szerepjátékot. További részleteket nem árult el a téma kapcsán, de a jelek szerint jó esély van rá, hogy nem egy menedzselős alkotás lesz a következő rész.

Szerintetek jó RPG-t lehetne készíteni a Frostpunkból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)