Hirdetés

Frostpunk - megjelent a Season Pass első kiegészítője, a The Rifts

|

A 11 Bit Studios még további két DLC-csomaggal tervezi bővíteni a játékvilágot.

Hirdetés

Már elérhető a Frostpunk legújabb tartalmi frissítése, a The Rifts címet viselő első fizetős DLC, amelyet különállóan, vagy a további kiegészítőkkel bővülő Season Pass részeként is meg lehet vásárolni.

Hirdetés

A The Rifts egy új játékmódot, az Endlesst is hozta, amely még nehezebb, mint egyébként életben tartani a fagyos város embereit. Az eddigi veszélyek mellett a térkép tele van szakadékokkal és szurdokokkal, a körülöttük való navigálás pedig még több nehézséget okoz. A kihívásoknak megfelelően viszont új eszközök és játékmechanikák állnak a rendelkezésünkre.

A DLC-t követően még két kiegészítőcsomagot tervez a fejlesztőcsapat. A The Last Autumn várhatóan még idén év végén fog megjelenni, és a történetéből megismerhetjük a Frostpunk előzményeit. A harmadik DLC-t egyelőre csak Project TVADGYCGJR néven emlegetik, várhatóan 2020-ban fog megjelenni, és részleteket csak a The Last Autumn debütálása után fognak róla elárulni. A Season Pass mellé érkezett egy kedvcsináló is, ezt alább láthatjátok.

A The Rifts tehát már elérhető PC-n, a Frostpunk: Console Edition pedig október 18-án érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)