Hirdetés

Januártól a kegyetlen téllel is megküzdhetünk a Game Pass friss játékainak köszönhetően

|

A komoly stratégiai gondolkodás szerelmesei és a verekedős játékok kedvelői is megtalálják számításaikat, hála a Game Passbe bekerülő újabb gyöngyszemeknek.

Hirdetés

Január beköszöntével az embereket sokszor hajtja még az ünnepi lendület, de ahogy a hónap vége felé közeledve elkap minket a téli levertség, hogy idén is feleslegesen vettük meg a kondibérletet, fontos hogy legyen mivel vigasztalódjunk. Erről gondoskodik most az Xbox Game Pass, ami nem elégszik meg azzal, hogy az évtized legsikeresebb játékát, a GTA V-öt felvette a repertoárjába, hanem további remek címekkel is erősíti sorait. 

Hirdetés

A PC-s előfizetést választók hamarosan elkezdhetik feltuningolni az űrhajójukat a FTL: Faster Than Light-ban, hogy minél előbb behuppanhassanak az űrcsatákba. Emellett stratéga énünket szintén kiélhetjük a Frostpunkban, mely az utóbbi évek egyik legjobb menedzser játéka, ahol egy fagyos pusztaságban túlélni próbáló kolónia vezetését kell magunkra vállaljuk.

Ez utóbbi cím Xbox One-on is elérhető lesz, ahol a Tekken 7 és a Sword Art Online: Fatal Bullet csatlakozik hozzá. Előbbi sorozatot valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, ha egy király kis verekedős játékra vágytok, akkor szinte kihagyhatatlan darab, a második viszont ez első olyan videojátékos feldolgozása a népszerű Sword Art Online anime és manga sorozatnak, melyet rajongóknak és laikusoknak is egyaránt tudunk ajánlani. 

Ti milyen játékot látnátok még szívesen a Game Pass kínálatában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)