Hirdetés

Frostpunk - szívszorító trailerrel érkezett meg az új DLC

|

Megjelent a Frostpunk vadonatúj tartalmi csomagja, amelyben Winterhome bukásának lehetünk a tanúi. A trailer nem sok mókás pillanatot ígér.

Hirdetés

A 11 bit Studios folyamatosan frissíti a fagyos városmenedzselős játékát, a Frostpunkot. Most éppen egy új és ingyenes DLC-vel bővítette ki, amelyben nem vidám sztorikat mesélgetünk a tábortűz körül. 

Hirdetés

Az új szcenárió, a The Fall of Winterhome játékmenetében annak a városnak a végnapjait élhetjük át, amivel már találkoztunk a fő kampányban. A készítők szerint többórányi játékidőt kapunk új vizuális elemekkel, mechanikákkal és épületekkel, valamint egyéb nyalánkságokkal. Az ajándék DLC már elérhető, de mielőtt rohannátok tölteni, még nézzétek meg a hozzá tartozó ízelítőt: 

A fejlesztőcsapat ezt követően sem fogja magára hagyni a Frostpunk játékosait: a közeljövőben egy végtelen Endurance mód és a fotómód érkezik majd, 2019-ben pedig további tartalmakra is számíthatunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)