Hirdetés

Az apokalipszis előzményeit meséli el a Frostpunk The Last Autumn DLC-je

|

Egészen más hangulata lesz ennek a tartalmi csomagnak, mint az eddigi Frostpunk élménynek. Láthatunk például folyékony halmazállapotú vizet.

Hirdetés

A The Last Autumn lesz a Frostpunk második fizetős tartalmi csomagja. A játék maga ugyebár egy apokalipszis utáni, befagyott környezetet mutatott be nekünk, de ebben a DLC-ben még a tél pusztítása előtt megismerhetjük a világot. A játékosoknak az lesz a feladatuk, hogy megépítsenek egy generátort, mielőtt a fagyos pusztítás elérné az otthonunkat.

Hirdetés

A The Last Autumn trailere mesél kicsit a sztoriról, és a végén a megjelenési dátumról is lerántja a leplet. A srácok mindent elkövettek, hogy ne mondják ki "a tél közeleg" mondatot, amiért biztos egy lendületes pacsit kaptak a jogi osztálytól.

A kiegészítőcsomag 2020. január 21-én érkezik PC-re. A PlayStation 4 és Xbox One verziók valamivel később fogják megkapni a bővítményt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)