Hirdetés

Frozen Synapse 2 - akarsz egy teljesen szabadon játszható játékot?

|

Megjelent a Frozen Synapse 2 első hivatalos előzetese, valamint pár új képen is láthatjuk a taktikai akciójáték folytatását.

Hirdetés

Az utóbbi évek egyik legnagyobb sikerjátéka lett a Frozen Synapse, amely PC-n és mobil platformokon is remekül teljesített. Az érdekes taktikázós játékmenet és az egyedi látvány nagyon bejött a játékosoknak, szóval várható volt, hogy érkezik a folytatás, most pedig végre mozgás közben is láthatjuk.

A Mode 7 Games elárulta, hogy a játék egy procedurálisan generált városban fog majd játszódni, ahol gyakorlatilag bármelyik épületbe bemehetünk és küldetéseket hajthatunk. A lineáris előrehaladás helyett a küldetéseinket szabadon megválaszthatjuk, szóval tényleg ránk van bízva, hogy hogyan játszunk. A gép által irányított frakciók természetesen mind a világot akarják uralni, ráadásul mindegyikük "saját ideológiával rendelkezik, ami a stratégiai döntéseikre is hatással van".

A létrehozott város egy élő és lélegző helyszín lesz, tele különféle tereptárgyakkal, ezzel is egy kicsit változatosabbá és hihetővé téve a környezetet. További változás az első részhez képest, hogy újfajta egységek és többféle perk állnak majd a rendelkezésünkre. Ja igen, lesznek WC-k is. A játék jelenleg pre-alpha fázisban van, de még idén várható a béta állapot, egyelőre csak PC-re.

Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)