Hirdetés

Trine 3: Artifacts of Power - megjelent a játék, íme a launch trailer

|

Néhány hónapnyi Steam Early Access után hivatalosan is megjelent a nagysikerű Trine-sorozat harmadik része.

Hirdetés

Akik szeretnek minél előbb beleugrani a játékokba, azok már a Steam Early Access-ben biztosan kipróbálták a Trine 3: Artifacts of Power-t, viszont most végre nekünk egyszerű halandóknak is megjelent a népszerű platformerjáték harmadik epizódja. Annyira megjelent, hogy egy launch trailer is van!

A játék érdekessége, hogy a sorozatban először nem csak a grafika lesz 3D-s, de a játékmenet is átköltözött a harmadik dimenzióba, ezzel egy kicsit felfrissítve a klasszikus 2.5D-s stílust és új lehetőségeket megnyitva a játékosok előtt. A PC-s verzió mellett elvileg idén év vége felé megjelenik a Linux és Mac változat is, a megjelenés alkalmából pedig 10%-os kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a játékot.

Nektek hogy tetszik? Szerettétek az első két részt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)