Hirdetés

Fruit Ninja Kinect 2 - bejelentés nemsokára?

|

Az egyik legjobb Kinectes játék valószínűleg Xbox One-on folytatódik, de lehet, hogy az Xbox 360-asok sem maradnak ki az újabb gyümölcsszeletelésből.

Hirdetés

A Fruit Ninját mindenhogy szeretjük, de mégis a Kinectes változat volt a legszórakoztatóbb mind közül, és bár erős túlzás lenne azt állítani, hogy ez a legjobb Kinectes játék, játékélmény tekintetében nem sok vetélytársa van.

A Halfbrick minden bizonnyal azt szeretné, hogy a konzolok világával csak most ismerkedő játékosok is átélhessék az élményt, és napokon belül bejelentheti a Fruit Ninja Kinect 2-t, ami most az Ausztrál Besorolási Bizottság honlapján bukkant fel. Július 9-én jegyezték be, multiplatform címként, ami azt jelentheti, hogy Xbox One-ra és Xbox 360-ra is megjelenhet. Fejlesztőként a Hibernum Creations van megjelölve, tőlük a Globlins nevű mobilos játékot kaptuk. Mi egyébként örülünk.
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)