Hirdetés

Fruit Ninja - készül a VR-változat

|

Sejtettük, hogy be fog következni, de most hivatalossá vált: a gyümölcsök aprítását a virtuális valóságban is folytathatjuk, jön a Fruit Ninja VR.

Hirdetés

Nemrég még azt találgattuk, hogy mi értelme lehet a Fruit Ninjából élőszereplős családi vígjátékot formálni, de az már annál világosabb, hogy a jogokat birtokló Halfbrick Studios miért döntött egy VR-változat elkészítése mellett - ebben bizony hatalmas lehetőség van. 

Az ausztrál székhelyű stúdió megerősítette, hogy a Fruit Ninja szériával most a virtuális valóságot veszik célba. A játékosok három játékmódban - Classic, Arcade és Zen - és egy PvP módban vagdalkozhatnak majd kedvükre, méghozzá nem is olyan sokára, mivel a HTC Vive-ra szánt verzió még ebben a hónapban elrajtol, később pedig az év folyamán Oculus Riftre, Google Daydreamre és PlayStation VR-ra is elérhető lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)