Hirdetés

Már megint olyan játékot ad ingyen az Epic, hogy csak na!

|

Még mindig nem a Red Dead Redemption 2, de ennek is örülhetünk.

Hirdetés

Reméljük, figyeltetek az elmúlt napokban, és fogtok még december 31-ig, mert az Epic Games nagyon belendült a játékosztogatásba, 24 óránként mást ad. Volt itt már egyebek mellett Celeste, Superhot, meg Ape Out is, de a listának nincs vége, ma megint valami más jár. Persze ismét egy indie csoda.

Hirdetés

A mai ajándék a 2012-ben megjelent FTL: Faster Than Light Advanced Edition kiadása, melyben űrhajónkat és személyzetét kell úgy menedzselnünk, hogy minden és mindenki épségben maradjon. Fejleszthetjük a masinát, újakat nyithatunk meg, és minden újrajátszásnál új kihívásokkal vagyunk kénytelenek szembenézni. A játékot itt találjátok meg, illetve elérhetitek az Epic Games Store klienséből is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)